delicateseiuliano.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

CATEGORII PRODUSE

Viziteaza site-ul delicateseiuliano.ro pe ShopMania

Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Curs valutar

Anularea / Restituirea tranzacției

ANULAREA TRANZACTIEI:

  • Comanda poate fi anulată până sunteți anunțat de un reprezentant al magazinului cu privire la livrarea comenzii, telefonic la nr.0756 110 469, sau prin email la adresa contact@delicateseiuliano.ro , stariuliano@yahoo.com.
  • Dacă nu mai doriți să primiți comanda lansată, dar ați efectuat plata prin card sau virament bancar, după ce ați anulat comanda, se va efectua deblocarea sumei respective în maxim 30 zile, pe același card respectiv același cont bancar.
  • În cazul comenzilor livrate, comanda poate fi returnată în maxim 3 zile de la data intrării în posesie, doar dacă produsele prezintă deteriorari de la transport sau din cauza problemelor de calitate și aspect. În acest caz se ia legatura cu un reprezentant al magazinului pentru a se pune la punct restituirea tranzacției.
  • Produsul(le) returnat(e) trebuie să conțină ambalajele originale și să nu aibă semne vizibile de folosință.
  • Dacă returnarea comenzii se face fără un motiv întemeiat (probleme de calitate și aspect), taxa de transport o suportă clientul. În acest caz returnarea banilor se vor face în maxim 30 zile de la returnarea comenzii.

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Star Iuliano Distribution S.R.L., CIF: RO15785947, Reg.Com: J04/1225/2003