delicateseiuliano.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Magazinul tau de dulciuri si snack-uri

 Livrarea produselor va fi efectuată prin FAN COURIER, CARGUS, DPD, GEBRUDER WEISS, in 24-48 ORE, după ce ați fost contactat telefonic pentru confirmare de un reprezentat al magazinului.

 Persoanele fizice, pentru comenzi de minim 500 ron beneficiaza de livrare gratuita!

 MODALITATI DE PLATA
1. Plata ramburs la livrarea coletului. Plata se face in lei, integral, la livrarea produselor curierului.    
2. On-line, plata prin card bancar. Pentru plata prin card, tranzactia va apărea pe extrasul de cont al clientului pentru delicateseiuliano.ro. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub sigla VISA și MasterCard. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plată PlatiOnline.ro, delicateseiuliano.ro nu solicita și nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dv.

3. Ordin de plata / virament bancar, pentru: 
  • S.C. STAR IULIANO DISTRIBUTION SRL
  • CUI: RO15785947    Nr.Reg.Com.:J04/1225/2003
  • Cont Bancar : RO78 BTRL RONC RT02 4352 4901
  • Banca Transilvania S.A.
 Ordinele de plată se fac doar în baza facturii proforme emise de delicateseiuliano.ro, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un reprezentant al acestuia.
 Livrarea comenzii se face după confirmarea plății proformei emise în contul de mai sus.
 În cazul persoanelor juridice, pentru intrarea în posesia comenzii, trebuie ștampila firmei pentru confirmare, sau împuternicire semnată și ștampilată de administratorul firmei.
 În cazul persoanelor fizice la recepția comenzii trebuie prezentat curierului actul de identitate.

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Star Iuliano Distribution S.R.L., CIF: RO15785947, Reg.Com: J04/1225/2003