delicateseiuliano.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

CATEGORII PRODUSE

Viziteaza site-ul delicateseiuliano.ro pe ShopMania

Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Curs valutar

Termeni și condiții

DEFINIREA UNOR TERMENI:

Utilizator – orice persoana care vizitează site-ul delicateseiuliano.ro

Client – persoana fizică / persoana juridică ce efectuează o comandă.

Cursuri – orice curs menționat în comandă, care urmează a fi furnizat de către vânzător, clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și client prin care clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite cursuri și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea SC STAR IULIANO SRL, având următoarele date de identificare: cod fiscal RO 15785947, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J04/1225/2003, cu sediul în jud. BACAU, oraș BACĂU str. George Enescu nr. 28, cod poștal 600296

Contract – o comandă confirmată de către vânzător, prin care vânzătorul este de acord să vândă și să livreze cursurile iar clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor cursuri.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Conținutul și designul www.delicateseiuliano.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere și orice alte materiale), aparțin societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.delicateseiuliano.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea societății.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.delicateseiuliano.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.

Este permisă crearea limitată, revocabilă si neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.delicateseiuliano.ro, atât timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.delicateseiuliano.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.

 ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR:

Site-ul www.delicateseiuliano.ropoate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.delicateseiuliano.rosau verificarea situației unor comenzi, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să va creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.delicateseiuliano.roși a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și societate.

 

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugam să nu mai accesați/folosiți serviciile www.delicateseiuliano.ro

Dacă folosiți acest site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.

www.delicateseiuliano.roiși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

DREPTURILE ȘI OBRIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI:

  • rezervarea dreptului de modificare a conținutului site-ului și a paginii de -termeni și condiții-, dreptul de a anunța pe utilizatori să nu posteze anumite comentarii pe site, să suspende conturi și alte mențiuni potrivit activității, și alte acțiuni ce aduc prejudicii de imagine al site-ului.

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI:

  • obligația de a nu furniza informații false, să nu înstrăineze contul dar mai ales parola, dreptul de a șterge sau modifica contul său.

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Star Iuliano Distribution S.R.L., CIF: RO15785947, Reg.Com: J04/1225/2003